Omakotitalon putkiremontti Lahti + Lähikunnat

Nopea putkiremontti Lahti + Lähikunnat alueella

Liner Expressin suorittaa omakotitalon putkiremontti toteutetaan joko sukittamalla tai pinnoittamalla vanhat putket. Maksatte vain putkien saneeraukseen käytettävistä materiaaleista ja työstä. Ei ylimääräisiä lattioiden tai seinien avaustöitä eikä saneerauksen ajaksi tarvitse suojata huoneistoa tai muuttaa kotoa pois.

Laadukas putkiremontti nopeasti

Liner Expressin menetelmillä tehty putkiremontti kestää normaalikokoisessa omakotitalossa keskimäärin vain n. työviikon ajan. Sovimme saneerausaikataulun päivän tarkkuudella jo urakkasopimusvaiheessa. Aloitamme uuden työmaan maanantaisin.

Omakotitalon putkiremontti vaivattomasti

Voit asua omakotitalon putkiremontin ajan kotonasi lähes normaalisti. Edes huonekaluja ei tarvitse peittää, sillä työ ei pölyä eikä likaa. Suojaamme huolellisesti liikkumiseen käyttämämme lattiapinnat ja saneerattavat viemäripisteet. Toiminta-alueemme omakotitalojen putkiremonteissa on: Lahti, Hollola, Nastola, Orimattila, Lammi, Heinola, Hämeenkoski, Kärkölä, Vierumäki, Asikkala. Ota alla olevalla lomakkeella yhteyttä myyntiimme ja kysy ilmaista viemärin kuntoarviota kotiinne.

Liner Express Oy myöntää saneeratuille viemärilinjoille lakisääteisen 2 vuoden takuun rinnalle 10 vuoden huoltotakuun.