Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontti Lahti + Lähikunnat

Liner Expressin suorittaa omakotitalon putkiremontti toteutetaan joko sukittamalla tai pinnoittamalla vanhat putket. Maksatte vain putkien saneeraukseen käytettävistä materiaaleista ja työstä. Ei ylimääräisiä lattioiden tai seinien avaustöitä eikä saneerauksen ajaksi tarvitse suojata huoneistoa tai muuttaa kotoa pois.

Putkiremontti nopeasti

Liner Expressin menetelmillä tehty viemäriremontti kestää normaalikokoisessa omakotitalossa keskimäärin vain n. työviikon ajan. Sovimme saneerausaikataulun päivän tarkkuudella jo urakkasopimusvaiheessa. Aloitamme uuden työmaan maanantaisin.

Omakotitalon putkiremontti vaivattomasti

Voit asua omakotitaln putkiremontin ajan kotonasi lähes normaalisti. Edes huonekaluja ei tarvitse peittää, sillä työ ei pölyä eikä likaa. Suojaamme huolellisesti liikkumiseen käyttämämme lattiapinnat ja saneerattavat viemäripisteet. Toiminta-alueemme omakotitalojen putkiremonteissa on: Lahti, Hollola, Nastola, Orimattila, Lammi, Heinola, Hämeenkoski, Kärkölä, Vierumäki, Asikkala. Ota alla olevalla lomakkeella yhteyttä myyntiimme ja kysy ilmaista viemärin kuntoarviota kotiinne.

Liner Express Oy myöntää saneeratuille viemärilinjoille lakisääteisen 2 vuoden takuun rinnalle 10 vuoden huoltotakuun. 

Kotitalousvähennys

Saneerauksemme verollisesta kokonaisurakkasummasta on yleensä noin 70%  kotitalousvähennykseen kelpaavaa työn osuutta. Kotitalousvähennyksen ansiosta, voitte saada jopa 4800€ takaisin urakkasummasta.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verohallinnon nettisivulta.